Wie We Zijn


Het kopen van een huis is een van de belangrijkste investeringen die we doen de meeste burgers in ons leven en als iets dat we meestal we altijd ontstaan ​​twijfels en angsten ons iets te laten in de pijpleiding of begrijpen alles wat we nodig hebben om te ondertekenen en / of te betalen. In dit artikel proberen we om u te helpen al deze concepten te begrijpen.

Een verkoopproces kan worden onderverdeeld in drie hoofdgroepen:

  • Voorbereidende Werkzaamheden
  • De dag van de ondertekening
  • Na het kopen

Voorbereidend werk in de verkoop

Privaat overeenkomst: in de meeste aankopen worden meestal ondertekend voorafgaand aan het schrijven van een privaatrechtelijke overeenkomst tussen verkoper en koper karakter. Dit contract is niet verplicht, maar in die gevallen waar het verkoopt een promotor is ondertekend in bijna alle gevallen en tussen individuen wordt ook veel gebruikt. In het geval van de ondertekening van een eigen document wordt u wettelijk verplicht om te voldoen aan de volledige inhoud zolang het binnen de wet. Voor deze procedure uit INTEGRA CONSULTORES asesoraros kunt over uw inhoud en uw twijfels resolveros Vóór de ondertekening van dit contract moeten we rekening houden met verschillende dingen:

1. Wie ondertekend door de verkoper
2. State woonlasten
3. Communautaire contingent eigenaars
4. Betalingen supplies
5. Prijs en aanbetaling: in het contract omvat de prijs van de woningen, de betaalde bedragen op rekening, betaling, etc.
6. Kosten van de transactie: er zijn vier lasten die voortvloeien uit de verkoop:
   - Toeristenbelasting op de toegenomen waarde van stedelijke grond (gewoonlijk lokale winst)  
   - Authentieke akte voor een notaris
   - De registratie van eigendom
   - Belasting

INTEGRA CONSULTORES